PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sector 1: Proiect privind construirea de parcări rezidenţiale pentru biciclete, adoptat de Consiliul Local

Un proiect privind construirea de parcări rezidenţiale pentru biciclete a fost adoptat de Consiliul Local Sector 1 în şedinţa de miercuri.

Hotărârea prevede aprobarea predării de către Administraţia Domeniului Public Sector 1 către Compania de Investiţii şi Dezvoltare Sector 1 SA a 50 de amplasamente aflate pe domeniul public, administrat de Consiliul Local, în vederea construirii parcărilor rezidenţiale pentru biciclete/trotinete, precum şi pentru alte mijloace de transport alternativ „Velo Parking”.

În prezent, în Sectorul 1 nu există parcări rezidenţiale pentru biciclete/trotinete sau alte mijloace de transport alternativ. Parcările pentru biciclete/trotinete Velo Parking vor asigura parcarea şi accesul în siguranţă în cazul bicicletelor, trotinetelor şi al utilizatorilor acestora, prin implementarea unui sistem securizat, pe bază de card sau aplicaţie mobilă. Acestea vor fi prevăzute cu alarmă şi vor fi monitorizate prin sisteme video la interior şi exterior, fiind conectate la dispeceratul Poliţiei Locale, se arată în hotărâre. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE