PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

ADP Sector 2, licitaţie pentru realizarea semnalizării rutiere; acord-cadru pe 4 ani, la o valoare de până la 30.000.000 lei

Administraţia Domeniului Public Sector 2 anunţă pe SICAP licitaţie pentru proiectarea şi execuţia semnalizării rutiere orizontale şi verticală pe străzile aflate în administrarea ADP.

Valoarea totală estimată este cuprinsă între 7.172.406 – 30.215.741 lei.

„Semnalizarea rutieră joacă un rol important în reducerea accidentelor de circulaţie, reprezentând un element esenţial al unei infrastructuri rutiere moderne şi sigure. Indicatoarele de circulaţie reprezintă intervenţii simple şi rentabile, care ajută la reglementarea traficului, oferă îndrumări vizuale esenţiale, pot alerta conducătorii auto cu privire la potenţialele pericole de pe stradă şi le oferă acestora timp important de previzualizare în condiţiile nocturne”, se explică în anunţ.

Este vizată încheierea unui acord-cadru pe o perioadă de patru ani pentru: semnalizare rutieră orizontală, marcaje rutiere termoplastice preformate, marcaje rutiere rezonatoare, marcaje tactile pentru persoane cu deficienţe de vedere, marcaje rutiere executate cu vopsea convenţională, marcaje rutiere cu covoare antiderapante, semnalizare rutieră verticală, montare stâlpi din ţeavă metalică zincată, montare stâlpi de delimitare acces pietonal, montare garduri metalice pentru protecţie pietoni, montare indicatoare pentru trecere de pietoni cu lămpi cu led şi panouri forovoltaice, montare limitatoare de viteză, execuţie lucrări de supraînălţări treceri de pietoni.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 85%, iar termenul de garanţie acordat lucrărilor 15%.

Cifra de afaceri medie anuală a ofertanţilor pe ultimii trei ani trebuie să fie de minim 15.100.000 fără TVA. De asemenea, ofertantul trebuie să demonstreze că a executat lucrări similare la nivelul a maximum cinci contracte, a căror valoare cumulată a fost de minim 7.500.000 lei fără TVA, din care aproximativ 3% reprezintă valoarea serviciilor de proiectare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 16 mai. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE