PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Vrancea: Consiliul Judeţean începe reabilitarea sediului Protecţiei Copilului

Consiliul Judeţean a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare pentru sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea, a informat, joi, administraţia judeţeană.

„Am semnat ordinul de începere a lucrărilor şi am fost la faţa locului pentru a discuta cu constructorul. Am fost asiguraţi că până la finalul anului proiectul va fi terminat. Beneficiile sunt multiple în urma reabilitării clădirii. Se va reduce consumul anual de energie primară, dar şi cel de energie finală, utilizând surse neregenerabile. Obiectivul nostru, în calitate de administraţie judeţeană, este să creştem numărul clădirilor publice cu o clasificare mai bună a consumului de energie în municipiul Focşani, prin sporirea eficienţei energetice a clădirilor pe care le avem în reabilitare”, a declarat preşedintele CJ Vrancea, Cătălin Toma.

În cadrul proiectului vor fi executate atât lucrări de reabilitare termică a clădirii, cât şi o recompartimentare interioară şi o rampă de acces în clădire pentru persoanele cu dizabilităţi.

Valoarea totală a proiectului derulat de CJ Vrancea şi finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 este de 2.720.211,75 lei. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE