PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Dolj: Consiliul Judeţean înlocuieşte 700 de paturi şi 300 de noptiere la SCJU Craiova, vechi de peste 40 de ani

Consiliul Judeţean (CJ) Dolj va achiziţiona în acest an aproximativ 700 de paturi şi 300 de noptiere metalice pentru saloanele şi rezervele unităţii medicale, pentru a înlocui piesele de mobilier vechi de peste 40 de ani.

Potrivit preşedintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile, paturile şi noptierele noi sunt conform normelor medicale, iar finanţarea va fi asigurată de la bugetul judeţului.

„Întreaga valoare a achiziţiei va fi suportată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Dolj, ca parte a investiţiilor permanente pe care le direcţionăm către sistemul judeţean de sănătate. Politica noastră presupune alocări importante de fonduri pentru obiective de interes medical, fie că este vorba de reparaţii, modernizări sau achiziţii de dotări. Bugetul din acest an al Consiliului Judeţean Dolj pentru capitolul Sănătate depăşeşte 12 milioane de lei”, a declarat, miercuri, Cosmin Vasile.

SCJU Craiova este cel mai mare spital monobloc din ţară, cu circa 1.600 de paturi şi 31 de secţii, din care 28 clinice şi 3 neclinice, acoperind 27 de specialităţi. AGERPRE

ALTE ȘTIRI RECENTE