PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

PMB a depus proiecte de 50 milioane euro pentru renovarea unor clădiri, în prima zi de funcţionare a PNRR

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Primăria Capitalei a depus, în prima zi de funcţionare a PNRR, proiecte în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro pentru renovarea unor clădiri rezidenţiale multifamiliale, dar şi pentru clădiri publice, monument istoric.

„În prima zi în care a început să funcţioneze Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Primăria Capitalei a depus, prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, proiecte pentru a obţine finanţare europeană în valoare totală de aproximativ 50 de milioane de euro. Dorim să renovăm 13 blocuri, unele dintre ele monumente istorice, precum şi clădiri publice, emblematice pentru Bucureşti, cum ar fi Casa Gheorghe Tattarescu din str. Domniţa Anastasia nr. 7, Pinacoteca din str. Lipscani nr. 18-20 şi Blocul Rosenthal din Calea Victoriei nr. 22-24”, a declarat Nicuşor Dan, citat într-un comunicat de presă transmis, luni, de PMB.

Edilul Capitalei mulţumeşte asociaţiilor de proprietari care au înţeles importanţa obţinerii fondurilor nerambursabile din programul „Renovarea integrată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale” din PNRR şi au completat documentele necesare. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE