PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Maramureş: Un bazin de înot didactic şi de agrement va fi construit pe locul fostului ştrand din Baia Mare

Un bazin de înot didactic şi de agrement urmează a fi construit în municipiul Baia Mare pe locul unde timp de zeci de ani a funcţionat vechiul ştrand al oraşului, a anunţat, luni, primarul Cătălin Cherecheş.

„Clădirea în care va funcţiona noul bazin va fi una de dimensiuni generoase, dotată cu spaţii tehnice, vestiare pentru vizitatori, inclusiv pentru persoanele cu dizabilităţi şi antrenori, cabinet medical, dar şi săli de forţă, de aerobic, complet dotate şi echipate. Parcarea din proximitatea bazinului va dispune de aproximativ 40 de locuri, dintre care patru pentru persoane cu dizabilităţi, precum şi de sistem de iluminat pe timpul nopţii”, a spus Cătălin Cherecheş.

Potrivit acestuia, proiectul va fi depus spre finanţare prin Compania Naţională de Investiţii şi prevede ca obiectivul de investiţii „Bazin de înot didactic şi agrement” să fie parte funcţională a „Complexului Socio – Cultural – Sportiv şi de Agrement”.

Anterior acestui proiect, Primăria municipiului Baia Mare intenţiona să construiască un mini aqua park cu toate dotările necesare, însă a renunţat la investiţie. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE