PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Tulcea: Primăria municipiului a obţinut peste 9,2 milioane de euro prin PNRR

Primăria municipiului Tulcea a obţinut finanţare europeană în valoare totală de peste 9,2 milioane de euro în prima zi în care a început să funcţioneze Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a anunţat sâmbătă primarul Ştefan Ilie.

Suma de 9.297.647 euro, adică 45.769.526,89 de lei, va fi folosită pentru reabilitarea energetică şi consolidarea unor blocuri de pe strada Gării şi din zona străzii Isaccei şi pentru realizarea a nouă staţii de încărcare electrică.

„Mulţumesc pentru cooperare asociaţiilor de proprietari cu care m-am întâlnit aproape în fiecare săptămână, care au înţeles importanţa obţinerii fondurilor nerambursabile din programele ‘Renovarea energetică moderată a clădirilor rezidenţiale’ şi ‘Renovarea integrată a clădirilor rezidenţiale multifamiliale’ din PNRR şi care au completat documentele solicitate de Echipa de proiecte din cadrul aparatului de specialitate”, a scris Ştefan Ilie pe Facebook.

Potrivit acestuia, 25 de asociaţii sunt implicate, la momentul actual, în proiecte de reabilitare energetică şi consolidare a 63 blocuri, adică 132 scări şi 2.439 apartamente, iar Primăria realizează expertizele tehnice pentru realizarea acestor proiecte. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE