PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Spitalul Judeţean va primi din partea CL Vaslui 500.000 de lei pentru aparatură şi echipamente la blocul operator

Consiliul Local Vaslui va aloca suma de 500.000 de lei Spitalului Judeţean de Urgenţă pentru achiziţionarea de instrumentar chirurgical şi containere de sterilizare necesare blocului operator al unităţii sanitare.

„În vederea asigurării unui nivel optim al stării de sănătate, creşterea calităţii serviciilor medicale şi garantarea siguranţei actului medical oferit pacienţilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui a identificat necesitatea modernizării Blocului Operator situat în pavilionul central, respectiv renovarea şi îmbunătăţirea dotărilor tehnico-medicale care deservesc sălile de operaţie. Ţinând cont de faptul că sănătatea vasluienilor este unul din obiectivele prioritare ale municipiului Vaslui şi având în vedere situaţia economică şi sanitară, considerăm că este necesară alocarea sumei de 500.000 de lei Spitalului Judeţean, în vederea achiziţionării de instrumentar chirurgical şi containere de sterilizare necesare Blocului Operator”, a transmis conducerea Primăriei municipiului Vaslui.

Spitalul Judeţean Vaslui a fost reabilitat în urmă cu 10 ani printr-un proiect cu finanţare europeană în valoare de aproximativ 70 de milioane de lei.

Unitatea medicală are în derulare şi alte proiecte de dezvoltare, cel mai important dintre acestea vizând modernizarea ambulatoriului de specialitate. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE