PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Vâlcea: 500.000 de lei din bugetul judeţului pentru reabilitarea sediului Serviciului de Ambulanţă

Clădirea în care îşi desfăşoară activitatea Serviciul Judeţean de Ambulanţă va fi reabilitată şi modernizată, după mai bine de patru decenii de la darea în funcţiune, consilierii judeţeni aprobând vineri alocarea sumei de 500.000 de lei în acest scop, au informat reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea.

Preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, a precizat că banii vor fi investiţi în lucrări de refacere a instalaţiei electrice, igienizare, dar şi pentru reconstrucţia spaţiilor în care sunt garate ambulanţele.

„Clădirea în care îşi desfăşoară activitatea Ambulanţa este o clădire la care nu s-a mai intervenit şi nu s-a mai făcut nimic de când a fost construită, din 1980. Astăzi, am alocat 500.000 de lei pentru modernizarea acestei clădiri şi este o listă importantă de lucrări, pentru că vom face modernizarea clădirii, vom face tot ceea ce înseamnă protecţia ambulanţelor. O ambulanţă atunci când stă, stă în priză, pe româneşte, pentru că are aparatură la bord, iar acum ambulanţele stau în ploaie. Am decis să alocăm aceşti bani pentru cei care îşi desfăşoară activitatea la Ambulanţă, pentru că oamenii sunt importanţi şi trebuie să aibă condiţii bune de serviciu”, a declarat preşedintele CJ Vâlcea.

Suma necesară realizării acestei investiţii va fi asigurată prin redistribuire de la un alt obiectiv, ce vizează reabilitarea, modernizarea şi extinderea sediului Consiliului Judeţean Vâlcea. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE