PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Cluj: CJ anunţă că va realiza reparaţii şi întreţineri în valoare de 80 de milioane de euro la drumurile judeţene

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj anunţă că va realiza, în perioada de vară, o serie de reparaţii şi întreţineri la drumurile judeţene, valoarea acestor lucrări ridicându-se la 80 de milioane de euro.

„Consiliul Judeţean va realiza reparaţii şi întreţineri de drumuri judeţene în valoare de 80 de milioane de euro. Vor fi acoperite integral drumurile care au nevoie de întreţinere. Consiliul Judeţean Cluj a primit din partea ANAP confirmarea conformităţii documentaţiei publicate în SEAP, documentaţie care vizează achiziţia lucrărilor de întreţinere curentă şi periodică, pe timp de vară, a drumurilor judeţene”, se arată într-un comunicat trimis, joi, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, finanţarea este asigurată din bugetul forului administrativ judeţean, aprobat la începutul lunii februarie.

„Contractul de lucrări va fi sub forma unui acord-cadru, structurat pe cinci loturi şi cu o durată de patru ani, valoarea maximă estimată de Consiliul Judeţean, pentru toate contractele subsecvente ce urmează să fie încheiate, fiind de 366.616.633 de lei, la care se adaugă TVA. (…) Data limită de depunere a ofertelor sau a cererilor de participare la licitaţie este 26 aprilie 2022, ora 15,00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preţ”, iar tipul procedurii ‘licitaţie deschisă'”, se mai precizează în comunicatul CJ. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE