PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Hunedoara: Prefectura a înfiinţat un birou special de informaţii pentru investitori

Oamenii de afaceri interesaţi de oportunităţile de investiţii din judeţul Hunedoara vor putea afla toate informaţiile necesare prin intermediul unui Birou special pentru investitori ce a fost deschis, luni, la sediul Instituţiei Prefectului din Deva.

Noul compartiment intern se doreşte a se constitui într-un „hub” de informaţii publice importante pentru investitori şi s-a format cu personal existent în cadrul instituţiei, specializat în proiecte publice pentru dezvoltarea localităţilor, a informat Prefectura Hunedoara.

„Principala sarcină a personalului din cadrul biroului nou creat este să centralizeze de la primării date referitoare la terenuri, clădiri sau forţă de muncă şi să le pună la dispoziţia companiilor care doresc să investească pe teritoriul judeţului Hunedoara, dar şi a autorităţilor publice locale hunedorene”, a precizat Instituţia Prefectului.

De asemenea, prin intermediul „Biroului pentru investitori” primarii pot schimba între ei informaţii privind solicitările agenţilor economici referitoare la intenţiile de a-şi dezvolta afacerile în judeţul Hunedoara. În acest fel, autorităţile publice pot recomanda alte unităţi administrativ-teritoriale în situaţia în care nu pot pune la dispoziţia unor potenţiali investitori tot ceea ce au nevoie aceştia. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE