PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Harghita: Creştere cu peste 200% a cererilor de paşapoarte

Numărul cererilor de paşapoarte simple a crescut semnificativ în Harghita, cu peste 200%, motiv pentru care Instituţia Prefectului a luat decizia prelungirii programului Serviciului Public Comunitar de Paşapoarte până la sfârşitul lunii aprilie, potrivit AGERPRES.

„În săptămâna 28 februarie – 1 martie, numărul cererilor de paşapoarte a crescut cu peste 225% faţă de săptămâna anterioară (de la 148 cereri în săptămâna 21-25 februarie la 335 cereri în săptămâna 28 februarie-1 martie). Având în vedere creşterea semnificativă a numărului cererilor de paşapoarte înregistrat la nivel naţional, precum şi dorinţa tot mai mare a cetăţenilor de a obţine un document de călătorie în perioada actuală, şi luând în considerare numărul insuficient al locurilor disponibile pentru programare online pe platforma e-pasapoarte, în scopul asigurării unui serviciu public de calitate, s-a dispus prelungirea programului de lucru cu publicul la serviciul public comunitar de paşapoarte în perioada 10 martie – 30 aprilie 2022”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Serviciul Public de Paşapoarte Harghita va sta la dispoziţia celor care au nevoie, de luni până vineri, între orele 8,00 şi 20,00, iar sâmbătă între orele 8,00 şi 14,00.

Instituţia Prefectului le reaminteşte cetăţenilor că se pot înscrie pe platforma de programare online şi în alte judeţe care au locuri disponibile pentru intervalul dorit. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE