PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Vrancea: Preşedintele CJ solicită OPC controale urgente după ce preţurile au crescut la unele benzinării din judeţ

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, a solicitat Oficiului pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Vrancea controale urgente după ce preţurile la pompă au crescut, miercuri seara, la mai multe benzinării din judeţ, a informat administraţia judeţeană, potrivit AGERPRES.

„Am luat act, cu stupoare, de creşterea nejustificată a preţurilor la carburanţi, valorile diferind semnificativ de la o oră la alta. Îi cer public directorului OPC Vrancea să se autosesizeze şi să realizeze controale urgente la staţiile de carburant din Vrancea, pentru a stabili cum a fost posibil ca preţul combustibilului să fie majorat într-un interval atât de scurt, cu o valoare extrem de mare pentru puterea de cumpărare a cetăţenilor”, a declarat Cătălin Toma.

Preşedintele CJ Vrancea a solicitat şi celorlalte instituţii ale statului să demareze controale amănunţite, astfel încât „specula comercianţilor să înceteze, oamenii fiind extrem de afectaţi de aceste majorări de preţuri”.

Miercuri seara, s-au format cozi imense la mai multe benzinării de pe raza judeţului Vrancea, preţul la pompă pentru carburanţi ajungând în unele benzinării la 9,99 lei. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE