PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Cluj: CJ a dotat Spitalul Huedin cu echipamente medicale în valoare de 184.000 de lei

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj a dotat Spitalul orăşenesc Huedin cu o serie de echipamente medicale, în valoare de 184.000 de lei, din fonduri proprii, potrivit AGERPRES.

„Consiliul Judeţean Cluj a dotat Spitalul Orăşenesc Huedin cu noi echipamente medicale. (…) În cadrul instituţiei sanitare au fost livrate şi puse în funcţiune un analizor de biochimie point of care, un analizor automat pentru determinare hemoleucogramă, un electrocauter şi un analizor point of care semiautomat de imunologie. De asemenea, la Spitalul din Huedin au mai ajuns două aspiratoare de secreţii, un aparat de spălat şi sterilizat ploşti, materiale sanitare şi reactivi”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, echipamentele, în valoare de 184.000 de lei, au fost achiziţionate din resursele alocate în acest scop de forul administrativ judeţean, din bugetul propriu al instituţiei.

„Dorinţa noastră este aceea de a oferi tuturor clujenilor un acces facil la serviciile medicale de care au nevoie. Aceste dotări contribuie atât la îmbunătăţirea stării de sănătate a pacienţilor, cât şi la creşterea calităţii actului medical şi la funcţionarea optimă a unităţii spitaliceşti”, declară, citat în comunicat, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe. AGERPRES

(sursa foto stirileprotv.ro)

ALTE ȘTIRI RECENTE