PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Alba: Centrul de Sănătate din Sebeş, modernizat de municipalitate cu aproape 3 milioane de lei

Centrul de Sănătate din Sebeş va fi modernizat printr-o investiţie de aproape 3 milioane de lei, urmând ca pe perioada lucrărilor, estimate să dureze un an, medicii de familie din municipiu să îşi desfăşoare activitatea în mai multe containere dotate cu aer condiţionat şi apă potabilă, puse la dispoziţie de către municipalitate, potrivit AGERPRES.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, AGERPRES, de către Primăria Sebeş, în această săptămână a fost predat amplasamentul în vederea demarării lucrărilor de reabilitare a Centrului de Sănătate.

„Vor fi modernizate nouă cabinete medicale, din care un cabinet stomatologic, şase săli de tratament, din care o sală de vaccinologie. Vor fi efectuate lucrări de amenajări exterioare şi interioare, se vor respecta împrejmuirile existente, precum şi spaţiile verzi. Instalaţiile electrice, sanitare şi termice vor fi înlocuite”, se menţionează în comunicat.

Valoarea totală a investiţiei este de 2,8 milioane de lei, suma incluzând documentaţiile tehnice şi execuţia lucrărilor, şi se derulează prin intermediul Serviciului Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş. Resursa financiară este asigurată din fonduri bugetare, precizează reprezentanţii Primăriei.

„Durata lucrărilor este de 12 luni, perioadă în care medicii de familie îşi vor desfăşura activitatea în cinci containere dotate cu aer condiţionat şi apă potabilă, puse la dispoziţie de municipalitate, amplasate pe terenul din proximitatea băii populare, cu acces din strada Mihai Viteazu”, mai arată sursa citată. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE