PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sector 2: Aproape 18 milioane de lei, alocaţi pentru pregătirea a două centre pentru refugiaţi din Ucraina

Consiliul Local al Sectorului 2 a decis, în şedinţa de marţi, relocarea sumelor prevăzute pentru măsurile anti-COVID, în valoare de aproape 18 milioane de lei, în vederea pregătirii a două centre ale DGASPC Sector 2 pentru găzduirea a 100 de refugiaţi din Ucraina, potrivit AGERPRES.

Centrul de îngrijire şi găzduire „Neghiniţă” şi Centrul pilot de protecţie pentru copilul victimă a traficului de fiinţe umane „Gavroche” au o capacitate de câte 50 de persoane fiecare.

Totodată, Consiliul Local a aprobat achiziţia de hrană, servicii de catering, îmbrăcăminte, materiale de igienă personală şi alte bunuri care se vor dovedi necesare, respectiv a serviciilor de cazare, după caz, prin procedură de achiziţie publică în regim de urgenţă, conform unor prevederi din Legea nr. 98/2006 privind achiziţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare, cu notificarea prealabilă a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) privind necesarul de bunuri şi servicii şi cu decontarea ulterioară de către IGSU şi/sau unităţile subordonate, respectiv alte organe ale administraţiei publice, în condiţiile ce vor fi stabilite prin acte normative ulterioare. AGERPRES

ALTE ȘTIRI RECENTE