PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Brăila: CJ a depus proiecte de infrastructură rutieră de peste 22 de milioane de euro prin Programul ‘Anghel Saligny’

Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Francisk Chiriac, a declarat că instituţia sa a depus proiecte de refacere a infrastructurii rutiere în valoare de peste 22 de milioane de euro prin Programul ‘Anghel Saligny’.

„Avem depus un proiect în valoare de 8,5 milioane de euro pentru refacerea a 14 kilometri din DJ 255A, între Romanu, Traian şi Muchea. Un alt proiect vizează modernizarea DJ 212B, din Insula Mare a Brăilei, un proiect în valoare de 9 milioane de euro. De asemenea, s-a depus proiect şi pentru modernizarea DJ 202D, între Mihail Kogălniceanu şi Scorţaru Nou, în valoare de 5 milioane de euro. Toate documentele sunt depuse, aşteptăm să se închidă sesiunea şi să fim chemaţi la minister pentru a semna contractele de finanţare”, a declarat Francisk Chiriac.

Un alt proiect mare avut în vedere de către Consiliul Judeţean Brăila şi care va fi finanţat prin Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) este modernizarea Corpului B al Spitalului Judeţean Brăila, o investiţie în valoare de 16 milioane de euro, documentaţia fiind depusă deja pe axa de sănătate, a mai menţionat sursa citată. AGERPRES 

ALTE ȘTIRI RECENTE