PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Bistriţa-Năsăud: Angajaţii instituţiilor de cultură din subordinea Consiliului Judeţean revin la normă întreagă

Angajaţii centrului judeţean pentru cultură şi ai complexului muzeal din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Bistriţa-Năsăud, cărora anul trecut li s-a redus norma de muncă la jumătate pentru a putea fi respectate încadrările bugetare, vor reveni din acest an la normă întreagă, potrivit AGERPRES.

Este vorba despre 61 de angajaţi de la Centrul Judeţean pentru Cultură şi 14 de la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, care au fost trecuţi la jumătate de normă în urma unei decizii adoptate de consilierii judeţeni în luna mai 2021, odată cu alte restructurări de servicii şi direcţii.

În şedinţa ordinară de joi a CJ Bistriţa-Năsăud, aleşii au votat favorabil modificarea organigramei şi a statului de funcţii de la Centrul pentru Cultură, incluzând reîntregirea normelor de lucru, astfel că totalul posturilor contractuale cu normă întreagă revine la 97, dintre care şapte sunt posturi de conducere.

Managerul Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud, Alexandru Gavrilaş, a precizat pentru AGERPRES că este în pregătire un proiect de hotărâre care vizează reîntregirea normelor de lucru şi în instituţia pe care o conduce, începând cel mai probabil cu luna martie. AGERPRES

(sursa foto Facebook.com/ Complex Muzeal Bistrita Nasaud)

ALTE ȘTIRI RECENTE