PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Cluj: Aparatură medicală în valoare de 570.000 de lei pentru Spitalul de Boli Infecţioase

Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca beneficiază de o serie de echipamente medicale, în valoare de 570.000 de lei, achiziţionate de Consiliul Judeţean (CJ) Cluj, din fonduri proprii, potrivit AGERPRES.

„Noi dotări de ultimă generaţie pentru Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca. Consiliul Judeţean Cluj a finanţat achiziţionarea unor noi echipamente medicale pentru Spitalul Clinic de Boli Infecţioase, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ judeţean. (…) Echipamentele recent achiziţionate sunt un ecocardiograf, un laser CO2 fracţional şi 80 de console pentru distribuţia fluidelor medicale”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de CJ Cluj.

Potrivit sursei citate, pentru cumpărarea echipamentelor medicale, forul administrativ judeţean a alocat, din bugetul propriu, suma de 570.000 de lei.

„Investiţiile constante în sănătate sunt indispensabile pentru asigurarea celor mai complexe examinări, intervenţii şi tratamente. Noile dotări vor contribui, cu siguranţă, la creşterea calităţii actului medical, precum şi la funcţionarea optimă a instituţiei spitaliceşti”, declară preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, citat în comunicat. AGERPRES

(sursa foto cluj24.ro)

ALTE ȘTIRI RECENTE