PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Sălaj: Bazin de înot şi infrastructură pentru sport, pe lista investiţiilor din 2022 ale Primăriei Zalău

Un bazin de înot, un teren de sport multifuncţional, o bază sportivă nouă şi un stadion omologat UEFA se află pe lista investiţiilor pe care administraţia locală din Zalău le are în vedere în acest an, pentru copii şi tineri, potrivit AGERPRES.

Reprezentanţii Primăriei Zalău precizează marţi, într-o postare pe Facebook, că în 2022 se va realiza în municipiu un bazin didactic de înot, obiectiv finanţat cu 8,5 milioane lei de către Compania Naţională de Investiţii (CNI).

„Copiii din Zalău vor beneficia în cel mai scurt timp de un teren de sport multifuncţional, în incinta Stadionului Municipal. Se va putea practica fotbal, handbal, baschet, volei şi tenis. Lucările la acest obiectiv de investiţii au început deja anul trecut prin decopertarea terenului. Proiectul de investiţii mai cuprinde şi construirea unei clădiri cu vestiare la norme europene. Valoarea de finanţare a proiectului este de 1.061.280,17 lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni”, se afirmă în postarea menţionată.

Potrivit sursei citate, în acest an va demara şi construcţia unei noi baze sportive, ce va dispune de un teren de fotbal cu gazon sintetic, de dimensiuni mari, omologat UEFA, de un teren din tartan, nocturnă, o parcare pentru două autocare şi una pentru 55 de autoturisme. În cadrul acestei baze sportive se vor putea practica fotbal, volei şi handbal, valoarea proiectului de investiţii fiind de 5,6 milioane lei. AGERPRES

(sursa foto zalausj.ro)

ALTE ȘTIRI RECENTE