PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Timiș: Control la un centru de vaccinare din Timișoara, la cererea prefectului

Prefectul Mihai Ritivoiu a dispus, miercuri, efectuarea unui control mixt la centrul de vaccinare IncuboXX din Timişoara, unde cadre implicate în procesul de imunizare a persoanelor ar da dovadă de un „comportament inadecvat”, potrivit AGERPRES.

Sesizarea a apărut în presa locală şi a venit din partea unui angajat medical din centrul respectiv.

„Au ajuns la Prefectură sesizări cu privire la comportamentul inadecvat al unor cadre implicate în procesul de vaccinare de la centrul IncuboXX. Între timp, au apărut imagini şi în presă. Am dispus astăzi un control mixt la faţa locului şi am transmis Nucleului Judeţean de Vaccinare că dacă se confirmă ceea ce sugerează pozele, nu mai vreau să-i văd pe cei vinovaţi implicaţi în niciun fel de acţiune privind vaccinarea şi testarea. Râdem, glumim, dar nu pe un subiect atât de dureros şi nu în timp ce ne mor cei apropiaţi”, a transmis prefectul Mihai Ritivoiu pe facebook.

Presa a dezvăluit că unul dintre angajaţii medicali care activează la un centru de vaccinare din Timişoara „acuză conducerea unităţii, dar şi pe unii colegi, că au avut un comportament total neadecvat, necorespunzător unei asemenea unităţi”.

Persoana care a trimis reclamaţia este un medic colaborator, potrivit presei, şi a sesizat mai multe instituţii din administraţie, susţinând că mai mulţi dintre cei care activează în centru au probleme de atitudine, decenţă în comportament, incompetenţă, atitudine sfidătoare la adresa medicilor, nepurtarea corespunzătoare a măştii. AGERPRES

(sursa foto debanat.ro)

ALTE ȘTIRI RECENTE