PARTENER APL MANAGEMENT

platforma pentru administrația publică locală

Primăria Municipiului București face angajări. Unde și când se pot depune dosarele candidaților

Primăria Capitalei scoate la concurs 18 posturi în cadrul Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti, transmite edilul general, Nicuşor Dan, potrvit AGERPRES.

„Pentru a face deplin operaţională Administraţia Parcul Natural Văcăreşti, am scos la concurs 18 posturi în diversele birouri şi compartimente ale acestei structuri. Candidaţii interesaţi pot depune dosarele până pe 24 februarie inclusiv, probele de concurs urmând să se desfăşoare în zilele de 7 şi 11 martie”, a scris Nicuşor Dan, marţi, pe Facebook.

Administraţia urmează să aibă un compartiment de managementul biodiversităţii, unul de educaţie ecologică şi turism, un birou financiar-contabilitate, un birou de monitorizare a parcului, un compartiment juridic.

Conform unui proiect aprobat de CGMB în octombrie 2021, a fost înfiinţată Administraţia Parcul Natural Văcăreşti, ca un serviciu public de interes local, finanţat din subvenţii de la bugetul local al Municipiului Bucureşti şi din venituri proprii, cu un număr total de 20 de posturi.

În luna ianuarie, consilierii generali ai Capitalei au aprobat o altă hotărâre, potrivit căreia Primăria Municipiului Bucureşti se va asocia cu Administraţia Parcului Natural Văcăreşti şi cu Sectorul 4 în scopul dezvoltării de proiecte şi iniţiative comune. AGERPRES

(sursa foto parcnaturalvacaresti.ro)

ALTE ȘTIRI RECENTE